ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ έκπτωση από 25%-50% ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Herbalife Nutrition

Our company

Η Herbalife είναι μία παγκόσμια εταιρία διατροφής που βοηθάει ανθρώπους να επιδιώξουν μια πιο υγιή και δραστήρια ζωή από το 1980. Τα προϊόντα διατροφής, ελέγχου βάρους της Herbalife διατίθενται αποκλειστικά μέσω πάνω από 2.1 εκατομμύρια ανεξάρτητων Συνεργατών σε 90 χώρες.

Η Herbalife επίσης, είναι σπόνσορας αθλητών παγκόσμιας κλάσης, αθλητικών ομάδων και γεγονότων σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιρικών ομάδων LA Galaxy και Ολυμπιακό, καθώς επίσης και πρωταθλητών σε πολλά άλλα αθλήματα.Λαμβάνοντας υπόψιν το δύσκολο έργο της καλής διατροφής, η Herbalife είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τρώτε καλά, να λαμβάνετε ότι πιο υγιεινό και να είστε δραστήριοι.

Είμαστε σε μια αποστολή για την καλή διατροφή αλλάζοντας τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους σε πάνω από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.Προϊόντα υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά και ασφαλή , μας έχουν βοηθήσει να είμαστε η Νο 1 επιλογή μεταξύ των προϊόντων υποκατάστασης γεύματος. Από την προέλευση των συστατικών μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος στη πόρτα σας , μόνο το καλύτερο.

Το Ίδρυμα Family Foundation (HFF) της Herbalife είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενισχύεται από την Herbalife Ltd., τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της, τους υπαλλήλους της, τους φίλους της και τις οικογένειες τους. Ιδρύθηκε το 1994 από τον επίσης ιδρυτή της Herbalife, Mark Hughes. Το HFF αποσκοπεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών μέσω της οργάνωσης προγραμμάτων και υποστηρίζοντας μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που προσφέρουν τροφή και φροντίδα σε παιδιά που χρήζουν ανάγκης.

Το 2005, το ίδρυμα HFF με υπερηφάνεια εισήγαγε το πρόγραμμα Casa Herbalife, ένα πρόγραμμα που σκοπός του είναι η παροχή υγιεινής διατροφής σε συνεργασία με ήδη υπάρχοντα φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Αυτό το αποκλειστικό για παιδιά πρόγραμμα πήρε το όνομά του από το Casa Herbalife, ένα ορφανοτροφείο του HFF που χτίστηκε στην Βραζιλία το 1998 και συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Τώρα λειτουργούν πάνω από 30 προγράμματα Casa Herbalife σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα με την ανάπτυξη των προγραμμάτων Casa Herbalife σε όλο τον κόσμο, το HFF αρκετά συχνά ανταποκρίνεται βοηθώντας πληγέντες από φυσικές καταστροφές με τη διάθεση οικονομικών κονδυλίων, όπως κι έκανε στην περίπτωση των θυμάτων από τσουνάμι, σεισμών και τυφώνων. Στην Ελλάδα, η Herbalife υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες ενός σπιτιού.

Our team

cms-img

Herbalife Family Foundation

Η ομάδα της Herbalife στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της σταθερής υποστήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης μέσω του προγράμματος Casa Herbalife, ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2006 να υποστηρίζει το Παιδικό Χωρίο SOS Bάρης, συναντώντας τα παιδιά και προσφέροντάς τους δώρα και αγάπη παρέδωσε επιταγή αξίας 35 χιλιάδων ευρώ, για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του σπιτιού.

Herbalife Live Green

Επίσης η Herbalife παγκοσμίως εφαρμόζει το πρόγραμμα “LIVE GREEN” καταβάλλοντας προσπάθειες ανακύκλωσης στα εταιρικά γραφεία της καθώς και ενεργοποίησης όλων των Συνεργατών της για συμμετοχή σε μεγάλες προσπάθειες αναδάσωσης.

Website:  https://www.herbalife.com/

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 Herbalife δεσμεύεται να θέσει τις βάσεις, όπου όλες οι εταιρείες διατροφής αξιολογούνται. Εξελίσσουμε την επιστήμη της διατροφής μέσω της επιστημονικής έρευνας που διεξάγεται σε όλο τον κόσμο. Από το 2003, έχουμε αυξήσει σημαντικά τις δαπάνες μας στην έρευνα και στην ανάπτυξη για την βελτίωση της διαδικασίας ανάπτυξης προϊόντος. Το 2011 η εταιρεία δαπάνησε $25 εκατομμύρια στις συνδυαστικές επιστημονικές περιοχές της Ε&Α, των τεχνικών λειτουργιών, των επιστημονικών θεμάτων, της ποιοτικής εξασφάλισης/ποιοτικού ελέγχου, της ασφάλειας και της συμμόρφωσης των προϊόντων.

Η εταιρεία δαπάνησε επιπλέον $11 εκατομμύρια σε θέματα διατροφής, σε άδειες προϊόντων και σε πηγές στρατηγικής. Για περισσότερα από 30 χρόνια η Herbalife βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον τομέα της διατροφής και διαχείρισης βάρους. Η Herbalife προσφέρει με συνέπεια, προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία βοηθούν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να πετύχουν τους στόχους τους για την διαχείριση του βάρους τους και μια γενικότερη ευεξία. Η Herbalife στην προσπάθεια της να τεκμηριώνει το όνομα της ως την πρώτη εταιρεία στον κόσμο στον τομέα της διατροφής, έχει αναπτύξει μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων και ειδικών στον τομέα της διατροφής που επιβλέπουν και διευθύνουν την ανάπτυξη των προϊόντων της, την Επιστημονική Επιτροπή Διατροφής της Herbalife.

Herbalife Nutrition Ltd. Common Stock (HLF) Stock Quotes - Nasdaq offers stock quotes & market activity data for US and global markets.   

 

Call Our Store

+30-694 2955985

xrusakarageorgou@gmail.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: