ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ έκπτωση από 25%-50% ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

xrysa-vag.JPG

Καλωσηρθες στο on line store YOUR WELLNESS PALS GREECE www.yourwellnesspals.gr

Εμαστε η Χρυσα Καραγεώργου & ο Βαγγελης Χαλιάσος, δραστηριοποιούμαστε ως Certified Nutritionist & Wellness Coach - Σύμβουλοι Ευεξίας - Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife Nutrition.

Απο το 2015 κινούμαστε επαγγελματικά στον χώρο της Ευεξίας, όπου ξεκίνησε και η συνεργασία μας με την εταιρία Herbalife Nutrition ως Σύμβουλος Ευεξίας. Μέσα στα χρόνια, μέλημα μας είναι να βοηθάμε καθημερινά ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους, σε όλους τους τομείς, μέσω της αγάπης και φροντίδας για την σωματική και ψυχική υγεία ,όπου έτσι επιτυγχάνεται το απώτερο Ευ ζην. Καλλιεργουμε καθημερινά την γνώση που χρειαζεται για να απολαμβάνουμε να ειμαστε συνοδοιπόροι σε νέους φίλους που επιθυμούν να αλλάξουν διατροφικές συνήθειες και επιθυμούν να έχουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Our team

Ειμαστε ενεργα μελη του Wellness League κέντρου ευεξίας στα Ιωαννινα, μαζί με μια εξαιρετική ομάδα φιλόδοξων ανθρώπων. Εχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα on line υποστήριξης, για όσους φίλους βρίσκονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που ειναι πρόθυμοι να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους, μέσω της διατροφής, της άσκησης και της προσωπικής ανάπτυξης.

Call Our Store

+30-694 2955985

xrusakarageorgou@gmail.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: